torsdag 12 december 2013

Julklappstips 19, julkort

I eventet begagnad julshopping, är det många som tipsar om att ge bort ett julkort med tid, typ som ett presentkort som gåvomottagaren kan casha in när hen känner för det. Sådana presentkort kan bestå av allt från att erbjuda någon att städa deras hem till att bjuda dem på en teaterföreställning.

Själva julkorten är ju också roligast om du skapat dem själv. Har du barn kan ni göra det till en familjegrej, färglada papper, tuschpennor och figurstansar kommer en väldigt långt med.
Har du inte barn i närheten går det precis lika bra att använda sig av hushållets pappersåtervinning, såväl tidningar som reklam brukar hamna i julstämning den med. Gå ihop några vänner och ha en kollage-kväll. Plocka med er tidningar och reklam med julmotiv, kanske dricka lite glögg till, och sedan klippa och klistra loss. Det enda som egentligen behöver kosta är lim (förutsatt att du äger en sax förstås).
Pallar du inte klippa kollage? Köp något fint scrapbooking-papper och lite klistermärken så har du ett fint julkort på nolltid.







 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar